Hoe het begon

Ik was 18 jaar en zat in mijn eerste jaar hogeschool. Het was zomer, ik had geen herexamens en wou me met iets bezighouden tijdens deze 3 maand lange vakantie. Ik draag zelf heel erg graag juweeltjes, maar vond deze vaak heel erg duur bij de webshops die ik tegenkwam. Als student heb je namelijk niet zo veel financiële middelen om uit te geven aan accessoires en dergelijke. Zo ontstond het idee om zelf met mijn eigen juwelenwebshop te beginnen. Ik ging op zoek naar betrouwbare en kwaliteitsvolle leveranciers, richtte mijn eenmanszaak op en begon als student-zelfstandige mijn eigen bedrijfje! Het begon heel erg klein. Ik postte mijn producten op Instagram en je kon een bestelling plaatsen door een berichtje te sturen. Omdat dit heel erg tijdrovend was en ook helemaal niet zo handig, liet ik een website bouwen door T[W]O WANDER. Vanaf toen is Beads 99 stilaan kunnen groeien tot een volwaardig bedrijf!

Hoe het nu verder gaat..

In het begin verkocht ik enkel handgemaakte juweeltjes. Nadien vond ik ook leveranciers waar ik leuke sieraden & accessoires kon aankopen voor een groter assortiment. Doordat Beads 99 heel erg gegroeid is in de tussentijd, bestaat het aanbod nu voornamelijk uit aangekochte sieraden en accessoires, maar er zullen af en toe ook handgemaakte juweeltjes op de website te vinden zijn. Daarnaast hebben we ook enkele leuke kledingstukken online staan.

Het gezicht achter Beads 99

Mijn naam is Kaatje. Ik woon in Mechelen en ben 21 jaar. In juni 2020 studeerde ik af aan de Thomas More hogeschool te Mechelen in de richting Business & Management. Omdat ondernemen altijd al in mij gezeten heeft en de coronacrisis mijn plannen toch wat heeft beïnvloed, ben ik nu zelfstandige in hoofdberoep en baat ik mijn eigen juwelen-, kleding- en accessoires webshop uit, maar daarnaast run ik ook mijn tweede bedrijfje Beanice. Moest je nieuwsgierig zijn wat ik hiervoor allemaal doe, kan je altijd een kijkje nemen op deze website! Heb je nog vragen? Vul dan even het contactformulier in en ik beantwoord deze met veel plezier!

Ik hoop dat je even enthousiast bent over de producten als ik en wens je veel plezier bij het shoppen!

Veel liefs,
Kaatje